ROSSZ ADATLAP ,TERM.SPEC SZÁM, CIKKSZÁM Friss csirkecomb

Kiszerelés:

szvcs, műa.rekesz 850g

Term.spec.száma:

101

Kidolgozási mód:

Csontos, bőrös egész csirkecomb

Cikkszám:

11110010000

 

Adatlap letöltése

 

Category:

Leírás

Minőségi jellemzői:

Permetezéses előhűtéssel hűtött, “A” osztályú darabolt termék. A termék hűtésen kívül más kezelésen nem esett át. A termék megfelelően izmolt, nem tartalmazhat nagyobb kiterjedésű véres részt, egyéb idegen szennyeződést, a bőr az izomzatot maradéktalanul fedi. Mentes idegen szagtól, elszíneződéstől. A leválasztás a boka-, és a csípőizület kettévágásával történt.

Minőséget nem kizáró okok:

Max. 4-5 db kis toll, pihe és 1-2 db max 0,4 mm2 kiterjedésű, nem feltűnő vérfolt elő-fordulhat a comb bőrön. A felsőcomb bőrön max 2 db repedés, szakadás, valamint nagyobb térdizületi porc és nagyobb csípőizület, kevés medencecsonttal előfordulhat. A térdizületi fej és a csípőizületi fej részleges hiánya, valamint a felsőcomb külső élén a zsírréteg pirosas elszíneződése és vastagabb bőr alatti zsírréteg megengedett.